Από το 2011 το καφέ - μεζεδοπωλείο "Κοτύλη", δηλώνει την παρουσία του στο Μοναστηράκι. Συγκεκριμένα στην οδό Ανδριανού 41-43. 
 
Ένα ξεχωριστό και όμορφο μαγαζί, θα σας χαρίσει στιγμές ηρεμίας στην καταπράσινη αυλή του με τα τραπεζάκια. Η κουζίνα και το menou του θα σας προσφέρει μία ιδιαίτερη- γευστική εμπειρία. Σε απόσταση 2 λεπτών από το μετρό "Μοναστηράκι" αλλά και 5 λεπτών από το μετρό "Ακρόπολη", περπατώντας, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα μοναδικό σε ποιότητα φαγητό. Να γευτείτε το καφέ σας και το ποτό σας!
 
Η απόλαυσή δηλώνει αισθητά την παρουσία της, αν ακολουθήσετε τις προτάσεις του Σεφ.  "Φέτα Κοτύλη", "Ψαρονέφρι Κοτύλη", "Πιατέλα του Ψαρά", "Ποικιλίες Ορεκτικών". Θα σας εντυπωσιάσει η μεγάλη ποικιλία παστών, η "ποικιλία μεζέδων", οι "φρέσκες σαλάτες" αλλά και η "ποικιλία χειροποίητων γλυκών" με πρωταγωνιστή το "Μπανόφι".
 
Η ζωντανή Ελληνική- μουσική θα σας ταξιδέψει. Το πρόγραμμα ξεκινά καθημερινά στις 19:00μ.μ και το ΣάββατοΚύριακο από τις 13:30μ.μ μέχρι αργά το βράδυ.
 
Το καφέ- μεζεδοπωλείο "Κοτύλη" πέραν των ξεχωριστών και γευστικότατων προτάσεων του εντυπωσιάζει και με την επωνυμία του. Η ονομασία του μαγαζιού είναι άμεσα συνδεδεμένη με την Αρχαία Ελλάδα. Τι ήταν η "Κοτύλη" για τους Αρχαίους Έλληνες;  Ήταν είδος μέτρου και είδος ποτηριού. Η Κοτύλη χρησιμοποιούνταν και κατά τις λατρευτικές εορτές, ως αγγείο θυσίας, με το οποίο ο ιερέας έκανε τις σπονδές του οίνου.
 
Το γρήγορο και φιλικό σέρβις του μαγαζιού θα σας συναρπάσει!
 
Σε μικρό χρονικό διάστημα θα αισθανθείτε πως το συγκεκριμένο καφέ- μεζεδοπωλείο θα γίνει το αγαπημένο σας στέκι και ο τόπος συνάντησης με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
 
Καλή σας διασκέδαση!
 
Αν θέλετε να βιώσετε μία ξεχωριστή- γευστική εμπειρία, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το καφέ - μεζεδοπωλείο 'Κοτύλη".